Psykologspesialist Trond Kåre Sæverud

Samtalebehandling

Jeg tilbyr samtalebehandling individuelt eller for par. Hva du trenger finner vi ut sammen, setter opp mål og jobber med verktøy for å nå de målene. 

Det kan være mange ulike problemstillinger du kan oppsøke psyolog for. En vanskelig livssituasjon, at du grubler og tenker for mye og for negativt, sliter med selvtillit og selvbilde og ikke strekker til, kjenner deg sliten og utbrent, føler på nedstemthet, angst eller stress, at du strever i relasjoner, ikke klarer å komme deg videre etter tap, strever med en endring i livet eller har søvnvansker. Det kan også være at du bare føler at ting ikke er slik de skal være, at du ikke er helt tilstede, at du vil finne ut av hvorfor det er slik eller bli mer kjent med deg selv.

Å ønske og rådføre seg med psykolog når det gjelder hvordan man kan forholde seg til en konkret situasjon, kan også være nyttig å komme for.

Du kan sjekke om du har helseforsikring, som kan dekke timer for deg. Mange bedrifter har en slik avtale for sine ansatte.  U.t har avtale med alle tilbydere av privat helseforsikring. 

Kontor sentralt i Trondheim

Kontoret ligger svært sentralt til i Midtbyen, på hjørnet av Dronningens gt og Nordre gt. Du kan ringe eller sende sms for time, tlf +47 952 62 654. Du får tildelt time pr telefon eller via en sikret sms-tjeneste dersom du ønsker dette.  Leger kan sende henvisning.